AVG Wegenbouw te Heijen introduceert de heer Marc Mulder als nieuwe bedrijfsleider Infra

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

avg-infra-marc-mulder-bedrijfsleider-de-grens-7-6598-dk-heijen-wegenbouw-riooltechniek-infrastructuur-maasvallei-netwerk-2

HEIJEN – In verband met de te verwachte groei op het gebied van infra structurele projecten bij AVG Wegenbouw Heijen, en het aantrekken van de economie is de heer Marc Mulder onlangs aangesteld als nieuwe bedrijfsleider op de afdeling Infra Nederland.

Ik ben getrouwd met mijn vrouw Natasha en samen hebben wij een prachtige dochter van 15 jaar, zegt de 44 jarige Marc Mulder. Mijn hobby is absoluut koken en genieten van een heerlijke wijn bij het eten. Mijn specialiteit op dit culinaire gebied is de Hollandse pot. Na 20 jaar werkzaam te zijn geweest in de weg en waterbouw waarvan de laatste 15 jaar bij het zelfde bedrijf was ik toe aan een nieuwe uitdaging. AVG is een dynamisch bedrijf met veel potentie binnen het vakgebied. Mede hierdoor was de keuze om hier te gaan werken snel gemaakt.

avg-infra-marc-mulder-bedrijfsleider-de-grens-7-6598-dk-heijen-wegenbouw-riooltechniek-infrastructuur-maasvallei-netwerk-6

De functie bij AVG sloot naadloos aan bij de kansen, mogelijkheden en uitdagingen waar ik naar op zoek was. Dus ik voel me letterlijk als een vis in het water. AVG is een mooi bedrijf en bovendien heb ik er goede collega’s bij gekregen die me helpen en ondersteunen. De regio Land van Cuijk en Boxmeer is nog nieuw voor mij en vandaar dat ik graag in beeld kom bij andere bestuurders, ondernemers en bedrijven om mijn netwerk hier te kunnen uitbreiden. En natuurlijk ook om te onderzoeken met welke partijen we kunnen samenwerken of welke bedrijven we kunnen inhuren.

avg-infra-marc-mulder-bedrijfsleider-de-grens-7-6598-dk-heijen-wegenbouw-riooltechniek-infrastructuur-maasvallei-netwerk-9

In de praktijk ga ik me bezighouden met het aannemen en uitvoeren van de projecten, en het onderhouden van nieuwe en bestaande relaties en opdrachtgevers. Bij onze projecten op het gebied van kleine en grote infra structurele werken moet u denken aan o.a.: wegenbouw, bestratingen, oeververdediging, bruggen, parkeerplaatsen, bedrijfsterreinen, riooltechniek, sloopwerken en grondsaneringen. Zoals u al op de foto’s kunt zien staat al het materieel al voor ons klaar om te gaan bouwen in de regio.

Indien u vragen heeft of wilt kennismaken met AVG Wegenbouw hoor ik het graag.

AVG Wegenbouw BV Heijen BVLogo AVG
De heer Marc Mulder
De Grens 7
6598 DK Heijen

Telefoon : 0485-802040

E-mail :    msd.mulder@avg.eu
Website : www.avg.eu

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.