Autoschadebedrijf Van Eeden aan De Hork 28 in Cuijk houdt 14 januari open dag

CUIJK –Autoschadebedrijf Van Eeden in Cuijk organiseert op 14 januari van 10.00 tot 17.00 uur een open dag. Het publiek kan dan met eigen ogen het ‘modernste schadeherstelbedrijf van Nederland’ bewonderen. Ruim drie jaar na de allesverwoestende brand heeft Van Eeden begin 2017 de deuren heeft geopend.

Na alle discussies over de oorzaak van de brand en het getouwtrek met de verzekering, viert de familie Van Eeden met deze open dag een eind aan ‘drie verschrikkelijke jaren vol ellende en onzekerheid’. “Het was niet makkelijk, maar we zijn altijd blijven knokken. Je ziet: de aanhouder wint. Het rapport van het NFI (Nederlands Forensisch Instituut) is daarbij doorslaggevend geweest; de verzekering moest uiteindelijk wel over de brug komen”, vertelt eigenaar Nico van Eeden. “Daarbij zijn we Van Kempen Advocaten in Boxmeer en Coolen Expertise in Den Bosch ontzettend dankbaar. Zij hebben ons zo goed ondersteund in deze moeilijke periode.”

Zijn vrouw Ellie vult aan. “We mogen daarnaast ook de collega’s van V.E.S. in Heijen, Cloosterman in Nijmegen en Bert Verweijen in Mill niet vergeten. Ze stonden meteen voor ons klaar. De eerste twee maanden konden onze monteurs daar aan de slag, daarna konden we op 500 meter van ons pand in Cuijk aan het werk. Nog geen week na de brand waren we alweer operationeel. Ons team heeft de afgelopen drie jaar dus niet stil gezeten. Dit kon alleen dankzij alle hulp en de inzet en steun van ons personeel.”

Nieuwste technieken
De tien medewerkers zijn sinds 2 januari weer in op De Hork aan het werk in ‘het modernste schadeherstelbedrijf van Nederland’, zoals Nico het omschrijft. Tijdens de open dag op 14 januari kan iedereen het zelf bewonderen, maar Nico ligt alvast een tipje van de sluier op. Hier wordt gebruik gemaakt van de nieuwste apparatuur en reparatietechnieken op het gebied van autoschadeherstel.

“We hebben vier smartcabines waarin we alle lichte schades die een auto heeft meteen kunnen verwerken. We hebben de nieuwste 3D-uitlijnbank, die zelfs veel bandenspecialisten in de regio nog niet gebruiken. En we mogen onze wasruimte niet vergeten; iedere auto die bij ons binnenkomt wordt hier gewassen. Zo kunnen we niet alleen alle beschadigingen goed zien; het is natuurlijk ook stukje service naar de klant. Service en kwaliteit daar staan wij al 33 jaar voor.”

Afsluiting rotperiode
De open dag belooft een evenement te worden dat je niet wil missen. Ellie: “We sluiten hiermee een rotperiode af. Het is verschrikkelijk heftig om je levenswerk in vlammen op te zien gaan. Maar ook de periode die daarna kwam, wens je niemand toe. Veel mensen hebben met ons meegeleefd de afgelopen jaren. Voor hen, maar ook ieder die nieuwsgierig is naar ons bedrijf, organiseren we de open dag op 14 januari. Iedereen is van 10.00 tot 17.00 uur van harte welkom op De Hork 28 in Cuijk.

Volg het laatste nieuws rondom de open dag via Facebook: Autoschadebedrijf Van Eeden

Schadenet Van Eeden
De Hork 28
5431 NS Cuijk

Telefoon : 0485-321129

E-mail : van.eeden@schadenet.nl
Website : www.schadenetvaneeden.nl

Print Friendly, PDF & Email