Automobielbedrijf Van de Weem presenteert zakenauto van het jaar: de Opel Astra

VENRAY – Automobielbedrijf Van de Weem Venray presenteert tijdens de Maasvallei Expo de zakenauto van het jaar: de Opel Astra. Sinds begin 2017 is de Venrayse vestiging officieel dealer van het Duitse merk Opel.

“Wij willen ons nieuwe dealerschap van Opel aan een groot publiek nog meer bekend maken”, vertelt directeur Hans van de Weem. “Als allround automobielbedrijf zijn wij van alle markten thuis. Van een nieuwe auto of occasion, voor schadeherstel of reparatie, tot onderhoud en een apk-keuring toe.”

Trots op Opel

“Trots zijn we op het feit dat de Opel Astra de zakenauto van het jaar is”, vertelt Hans van de Weem.

Drie vestigingen

Naast Opel heeft Automobielbedrijf Van de Weem de merken Citroën en, Nissan in huis. Tevens zijn ze in Boxmeer Erkend Reparateur van Mazda. Sint Anthonis opereert als universeel autobedrijf waar alle merken welkom zijn. Daarnaast is een Texaco tankstation met shop

Euromaster

Vanaf 2 oktober 2017 is Van de Weem Venray nóg dynamischer geworden, want alle merken kunnen nu terecht bij het autobedrijf op het Keizersveld in Venray dankzij de samenwerking met Euromaster. “Mensen die met leaseauto’s bij ons kwamen, konden niet altijd bij ons terecht voor hun bandenwissel. Simpelweg omdat wij dat niet mochten doen. Dat is nu verleden tijd. We zijn een franchiseovereenkomst aangegaan met Euromaster zodat we onze klanten optimaler en servicegerichter kunnen bedienen,” vertelt eigenaar Hans van de Weem. Een andere doelgroep waar Van de Weem zich op richt is de auto-eigenaar die na een jaar of vijf minder onderhoud meer laat plegen bij een gecertificeerde garage: “Terwijl dit juist zo belangrijk is.” Om deze mensen goed van dienst te kunnen zijn, kunnen ook zij tegen concurrerende prijzen onderhoud laten plegen bij Euromaster Van de Weem. “Hiermee waarborgen we continuïteit voor de klant en voor onze bedrijfsvoering.” Gemak voor de klant staat hoog in het vaandel bij Van de Weem en met de samenwerking met Euromaster komt dit nog duidelijker tot uiting. “Bijna alle procedures zijn volledig geautomatiseerd, de klant kan via de webshop van Euromaster zijn banden uitzoeken, een afspraak voor onderhoud inplannen of producten bestellen. Er wordt direct online afgerekend en vervolgens draagt het team van Van de Weem zorg voor de uitvoering. Dit is eenvoudig, overzichtelijk en transparant,”

Euromaster Van de Weem is en blijft van alle markten thuis; of het nu gaat om de verkoop van een nieuwe auto of een occasion, om schadeherstel of een reparatie, om onderhoud of een APK-keuring. Het deskundige en gemotiveerde team staat altijd voor de klant klaar om iedereen weer op weg te helpen. “Nu we deze nieuwe weg in zijn geslagen nodigen we iedereen uit om (opnieuw) kennis te komen maken; de koffie staat klaar!” .

Automobielbedrijf Van de Weem Venray

Keizersveld 95

Telefoon: (0478) 589444

E-mail: vdweem@vdweem.nl

Website: www.vdweem.nl

 

Print Friendly, PDF & Email