Autobedrijf W. Janssen uit Haps viert 25-jarig-bestaan met open dag

Bezoek de open dag van Full-Service Autobedrijf W. Janssen in Haps!

Delen wordt enorm gewaardeerd

autobedrijf-w-janssen-uit-haps-viert-25-jarig-bestaan-met-open-dagHAPS – Autobedrijf W. Janssen uit Haps viert het 25-jarig-bestaan met een open dag op zaterdag 14 juli 2018 van 10:30 uur tot 17:00 uur is er voor jong en oud van alles te beleven aan de Horn 2. “Autobedrijf Janssen biedt klanten de Full Service mogelijkheid. Dit is een compleet pakket aan pechhulp, verzekeringen en financieringen van de auto. Op deze manier is alles geregeld voor uw auto en heeft u enkel de brandstofkosten waar u zich druk om hoeft te maken.”

Willy Janssen vertelt: “We hebben een schokdemper-testbank, veiligheidssimulator en voor de kids natuurlijk een springkussen. Onze buurman Stijn Lemmers fokt op kleine schaal KuneKunes varkentjes en is er tijdens de open dag ook bij. Natuurlijk hebben we ook aan de innerlijke mens gedacht; er kan gesmuld worden bij de frietwagen.”

In juli 1993 zijn Mayke en Willy Janssen gestart met Autobedrijf W. Janssen naast hun woonhuis aan de Cuijkseweg in Haps. Ze hebben beide ervaring bij verschillende autobedrijven. Sterker nog: ze ontmoeten elkaar daar ook voor het eerst. Willy: “De garage was al snel te klein. Toen er aan de Horn een nieuw industriegebied ontwikkeld werd, was het meteen duidelijk ‘daar wilden ze heen’. Amper een jaar na de opening ging de nieuwe werkplaats al open. In de loop der jaren is er een kantoor, grotere werkplaats en showroom gerealiseerd.” Recent heeft er een grote metamorfose plaatsgehad. Mayke lacht: “De meeste mensen kennen ons kantoor niet meer terug. Bewonder het tijdens de open dag.”

autobedrijf-w-janssen-uit-haps-viert-25-jarig-bestaan-met-open-dag

Bij Autobedrijf W. Janssen ben je aan het juiste adres voor alle aspecten rondom het autorijden. “Denk aan onderhoud, reparatie, APK-keuring, airco-service en de verkoop van jong gebruikte auto’s. Ons bedrijf beschikt over een moderne werkplaats, die uitgerust is met geavanceerde apparatuur zodat we echt alle autorijders kunnen helpen. Ons bedrijf mag dan 25 jaar bestaan; wij investeren volop in kennis en techniek. Zo zijn wij klaar voor de toekomst.”

Autobedrijf W. Janssenautobedrijf-w-janssen-uit-haps-viert-25-jarig-bestaan-met-open-dag
Horn 2
5443 MA Haps

Telefoon : 0485-312 295

E-mail : info@autobedrijfjanssen.nl
Website : www.autobedrijfjanssen.nl

Maasvallei Bedrijven

Print Friendly, PDF & Email

Delen wordt enorm gewaardeerd