Art Partner Kunstuitleen Cuijk: genieten van een schilderij

 

CUIJK – Ondernemer Mark van der Linden staat met Art Partner Kunstuitleen op de Maasvallei Netwerkbeurs in Cuijk. Met drie vestigingen (in Cuijk, Oss en Nijmegen) is hij al vijftien jaar actief in de wereld van kunsten.

Wat begon als een lijstenmakerij is geworden tot een ‘uit de hand gelopen hobby’. De werken in portefeuille zijn allemaal van nog levende kunstenaars. Van modern tot klassieke stukken. Het accent ligt op schilderwerken. Een indruk van de prijs: de verkoopwaarde van de schilderijen varieert tussen de 500 en 2500 euro, maar zijn ook al werken vanaf 80 euro. Een voorbeeld: Wie een schilderij leent van bijvoorbeeld 1000 euro betaalt 10 euro per maand.

Over de netwerkbeurs zegt Mark: “Ik wil ze deelgenoot maken van mijn eigen passie voor kunst: kunst is er voor iedereen en ik wil dat iedereen de gelegenheid heeft om daar van te genieten. Wij presenteren en brengen kunst laagdrempelig, voor een ieder toegankelijk.”

“Onze kunst voegt iets toe aan bedrijven: een representatieve en kleurrijke uitstraling die creativiteit en eigentijdsheid toevoegd. Goed voor klanten en voor het eigen personeel. Met de mogelijkheid om de werken te wisselen of zelfs aan te kopen.”

“Een kunstwerk is het enige bezit waarover mensen niet hoeven af te schrijven (als je een goede keuze gemaakt hebt, wordt het zelfs meer waard), waar je geen kosten voor hoeft te maken (onderhoud) en waar je toch dagelijks van geniet. Vergelijk dat maar eens met je auto.”

 

Art Partner KunstuitleenLogo-Art-Partner-Maasvallei-Netwerk
Contactpersoon : Mark van der Linden
Beerseweg 3
5431 LA Cuijk

Telefoon : 0486-421879

E-mail : info@artpartner.nl
Website : www.artpartner.nl

 

Print Friendly, PDF & Email