Arjan Bouckaert van Spiegel- Glas en Graveeratelier Decorama uit Molenhoek Mook aan het woord

MOLENHOEK – Arjan Bouckaert van Glas- en Graveeratelier Decorama is 28 jaar jong, geboren en getogen in Groesbeek, woonachtig in Milsbeek, heeft gevoetbald bij de Treffers en is tegenwoordig aan het fitnessen bij Go4Fit in Wijchen om een topconditie op te bouwen.

Mijn ouders zijn ooit begonnen met de decoratiewinkel Decorama in Groesbeek. De winkel had een speciale graveerservice en de kunst van het graveren heb ik verder uitgebreid. Drie jaar geleden ben ik met het bedrijf gaan uitbreiden aan de Rijksweg in Molenhoek waar we de beschikking hebben over 280 vierkante meter bedrijfsruimte. We hebben een showroom, balie, werkplaats, workshopruimte, cursusruimte, magazijn en kantoorruimte.  De ruimte in ons oude atelier werd echt te krap voor onze nieuwe bedrijfsvoering.

“Arjan en zijn stagiaire Anne van Gemert laten graag zien wat ze allemaal kunnen met glas.”

In de ruimste zin des woord leveren wij  exclusief decoratiemateriaal voor alle gelegenheden. Wij kunnen bijna alles bewerken met glas en spiegels. Denk aan graveren, laseren, boren, zagen, slijpen, smelten, zetten en breken. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het maken. Deze specifieke vakkennis dragen wij graag over door cursussen en workshops te geven aan kinderen, volwassenen, hobbyisten en zelfs aan collega’s in de branche.

Voor de zakelijke dienstverlening kunnen we standaard zaken maken zoals naamborden, relatiegeschenken en logo’s. Maar we worden ook gevraagd om gedenkwaardige medailles, awards of trofeeën te maken.

Indien u eens creatief van gedachten wilt wisselen bent u van harte welkom op ons bedrijf.

DECORAMA Glas- & Graveeratelier
Arjan Bouckaert
Rijksweg 14-A
6584 AB Molenhoek

Telefoon : 024-6758758
Mobiel : 06-13537777

E-mail : info@decorama.nl
Website : www.decorama.nl

Print Friendly, PDF & Email