Anticimex biedt bezoekers van de Maasvallei Expo een gratis ongedierte inspectie op locatie

WAALWIJK – Het is de missie van Anticimex om haar klanten (bedrijven) te ontzorgen waar het gaat om de aanpak van plaagdieren en de nadelige gevolgen hiervan. U kunt hierbij denken aan reputatieschade, gezondheidsproblemen, onder u of uw medewerkers of beschadigingen van uw materialen of ruimtes.

Om dit te realiseren wordt een preventieve werkwijze met nieuwe technologieën en duurzame oplossingen toegepast en voldoet Anticimex aan de nieuwe eisen voor een gezonde leefomgeving.

Anticimex biedt de volgende diensten aan:

Het bedrijf is in 1934 opgericht in Zweden en heeft op 1 november een regiokantoor in Waalwijk geopend. Waalwijk is één van de tien vestigingen in Nederland. Lucy Jennissen, branch manager van de regio in Waalwijk geeft aan: “Deze vestigingen hebben wij geopend om zo dicht mogelijk bij onze klanten in de buurt te zijn. Waaronder ook de klanten en bedrijven van de regio Maasvallei. Er is dan altijd een korte communicatie lijn met ons. Op ons kantoor zitten twee vaste medewerkers: een medewerker Customer Service en een Planner. Als u ons belt, spreekt U dus altijd dezelfde mensen.”

De motivatie van Anticimex om deel te nemen aan deze beurs: “Wij doen mee aan de Maasvallei expo om onze bekendheid in deze regio te vergroten. Als u meer wilt weten over plaagdierpreventie- en beheersing dan is Anticimex een betrouwbare partij in uw regio. We willen bovendien graag mede-ondernemers in deze regio ontmoeten voor het uitwisselen van kennis en ervaring.”

Anticimex verwacht op deze beurs vooral MKB-bedrijven te ontmoeten, om zo goed te kunnen netwerken met potentiële klanten uit de regio. Elk bedrijf wat risico loopt door de aanwezigheid van plaagdieren, is een potentiële klant. Dit zijn bijvoorbeeld bedrijven waar voedsel bereid of geserveerd wordt, maar dit kunnen ook kantoren zijn met belangrijke serverruimtes. Als muizen zich daar naar binnen knagen, kan dat leiden tot grote financiële consequenties.

 

Anticimex laat tijdens de Maasvallei Expo de veelzijdigheid van haar dienstverlening zien. “We kunnen niet alleen u ontzorgen met betrekking tot de veel voorkomende knaagdieren zoals muizen en ratten, maar ook bij andere plaagdieren binnen en buiten: vogels, mollen, konijnen, voorraad aantasters zoals cacaomotten en vrucht motten. Bezoekers van de Expo Beurs doen er goed aan om onze stand bezoeken; want wij bieden bedrijven een gratis inspectie aan. Wij komen dan bij u langs om te kijken wat voor u de risico’s zijn op plaagdieren en wat Anticimex voor u kan doen om risico’s tot een minimum te beperken. Daarop volgt een vrijblijvende offerte.”

Daarnaast is Anticimex gespecialiseerd in het op een zo duurzame manier beheersen van plaagdieren, aangezien de wet zodanig is gewijzigd dat gif alleen nog als uiterst redmiddel ingezet mag worden. “Wij hebben een breed assortiment van digitale apparatuur, dat niet alleen gifvrij 24/7 monitort op activiteit van knaagdieren, maar ook direct bescherming biedt.”

“Op dinsdag 31 oktober,woensdag 1 november en donderdag 2 november 2017 verwelkomen wij U graag op de Maasvallei Expo 2017 in de Evenementenhal te Venray in stand nummer 78  zie plattegrond.”

Anticimex
Elzenweg 33D
5144MB Waalwijk

Tel:088-5486603
Email : info@anticimex.nl
Website : www.anticimex.nl

Print Friendly, PDF & Email