Alweer een 12,5 jarig jubileum bij Lamers en Visser!

Snel begon het werk een beetje uit de hand te lopen.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

SINT AGATHA – Ton Lamers en Bas Visser van Lamers en Visser Bouwmanagement & Bouwtechnieken uit Sint Agatha, vierden onlangs het 12,5 jarig jubileum van Bart van de Pas! Bart van de Pas is op 1 september 2007, 12,5 jaar geleden, bij Bas Visser en Ton Lamers gaan werken.

Hoe het begon:

Eigenlijk begon het al veel eerder vertelde Bas en Ton: Ton was al jaren bezig met zijn eigen constructie adviesbureau naast zijn werk. Constructie was een uit de hand gelopen hobby. Ton uitte zijn wens een keer voor zichzelf te willen beginnen. Een eigen bedrijf, het werk was er, de kennis was aanwezig, de ruimte was geen probleem. Bas bood zijn diensten aan als personeel, maar Ton had andere plannen. Namelijk gezamenlijk het bedrijf opstarten, met de constructieve kennis van Ton, de bouwkundige achtergrond van Bas gecombineerd met onze kennis op het gebied van management en projectleiding.

Het werk begon uit de hand te lopen:

Snel begon het werk een beetje uit de hand te lopen. We moesten keuzes maken, of het werk afremmen of kijken of we er hulp bij zouden kunnen krijgen. Er moest iets gebeuren….. Gerrit Hendriks, architect in Haps kwam binnenlopen. Gerrit kende wel iemand uit Rijkevoort, een (toen nog) jonge constructeur, die in Venlo bij Visser en Visser werkte en wel wat dichterbij zijn plek wilde vinden (hij was al half gewend aan de naam). Op 1 september 2007 is Bart fulltime in dienst gekomen.

Bas Visser en Ton Lamers feliciteerden hem met het behalen van haar 12,5 jarig jubileum en namen Bart met zijn vrouw mee naar Restaurant Brienen aan de Maas. Onder het genot van een hapje en een drankje hebben zij de hele avond herinneringen kunnen ophalen.

 

 

 

 

 

Lamers & Visser Bouwmanagement & Bouwtechnieken BV

De heer Ton Lamers en de heer Bas Visser
Kerkenhuisweg 20
5435 PA Sint Agatha

Telefoon : 0485-321144lamers-en-visser-uit-sint-agatha-levert-duurzaam-bouwmanagement-en-bouwtechniek

E-mail : info@lamersenvisser.nl
Website : www.lamersenvisser.nl

Lees hier eerdere artikelen van Lamers en Visser op de Maasvallei site.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.