Albus Webdesign: voor de juiste informatie op uw website

Doe de gratis websitecheck bij Albus Webdesign om bezoekers op uw website de juiste informatie te bieden

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

OSS – Websites die de bezoeker direct de juiste informatie geven? De bezoeker van een website blijft tegenwoordig maar kort op een website. Is de website te druk of de informatie niet snel genoeg vindbaar, dan is de bezoeker al weer weg. Een bezoeker wil snel over de juiste informatie beschikken.

Binnen 10 seconden de informatie vinden
Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat een zeer groot gedeelte van de bezoekers de website verlaat binnen 10 seconden. De cijfers zijn opzienbarend, slechts een heel klein gedeelte (rond 2%) blijft langer op een site. Een duidelijke, rustige en overzichtelijke pagina is nodig om de aandacht van de bezoeker vast te houden.

Al 8 jaar volop bezig met het bouwen van WordPress websites
Damiaan van Vliet, geboren in Boxmeer, is 8 jaar geleden begonnen met het bouwen van WordPress websites. Zijn bedrijf in Oss is gespecialiseerd in het maken van een goed vindbare en overzichtelijke website. Damiaan heeft in de jaren websites voor een grote diversiteit aan klanten gemaakt. Van de startende ondernemer tot bedrijven die al jaren bezig zijn.

Bouwen van maatwerk websites
Omdat Damiaan goed in programmeren is, kan hij maatwerk websites maken. Een WordPress website is relatief snel gebouwd, maar om ervoor te zorgen dat de website er overzichtelijk en perfect uitziet, is maatwerk wenselijk. Dat kunnen ook kleine aanpassingen zijn, zoals op de juiste plek het plaatsen van een bedrijfslogo. “Een website moet in mijn ogen rust uitstralen en er pico bello uitzien.”

Op afstand de klant helpen met zijn website
De klanten van Damiaan van Vliet komen uit heel Nederland maar ook uit het buitenland. “Na de eerste kennismaking, want ik wil een klant eerst de hand geschud hebben, gaat de verdere communicatie meestal via de telefoon, mail of Skype”.

Een website voor een vaste prijs
Niemand wil graag voor verrassingen komen te staan, vandaar dat Damiaan vaste prijzen hanteert voor het bouwen van website. Zo weet je van tevoren waar je aan toe bent. Wil je achteraf meer functionaliteiten, zoals het koppelen van een nieuwsbrief of een gave webshop? Dan is de website uitstekend uit te breiden met diverse modules.

Een gratis website check
Damiaan van Vliet biedt de klant een gratis website check aan. Bij deze check gaat hij de website op 10 punten doorlichten. Eén van de punten is hoe snel de website geladen wordt. “De snelheid van een website is tegenwoordig een cruciaal onderdeel voor de vindbaarheid. Door eenvoudige aanpassingen kan de website vaak een stuk sneller geladen worden.”

Albus Webdesign
Ridderhof 98
5341HS Oss

Mobiel: 06-14644067

E-mail : info@albuswebdesign.nl
Website : www.albuswebdesign.nl

Dit artikel is tot stand gekomen tijdens de Maasvallei Workshop Online nieuwsartikelen en publicaties.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.