Adecco Venray in de Maasvallei

Maak ook kennis met Desirée en Kitty van Adecco.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

VENRAY -De ervaren Sales consultants van Adecco, Desirée van Helmond en Kitty Gossens, staan voor u klaar in het gebied van Venray tot en met Nijmegen. Ook in de regio Land van Cuijk en Maasduinen ontmoeten de dames graag nieuwe ondernemers en bedrijven om op een verbindende manier zaken mee te doen.

Maar wie zijn deze dames? Hoogste tijd dus, voor een voorstel rondje.

Desirée van Helmond, Sales consultant Adecco
‘Ik ben een echt vier seizoenen-mens. Dat komt in alles terug, van mijn kledingkeuze tot mijn muziekvoorkeur. Ik houd van zakelijk-hip, maar zodra ik thuis ben gaan de spijkerbroek en sneakers aan. En dan luister ik van pop tot rock en van Nederlandstalig tot country. Ik houd van de zomer als het zomer is en van de winter als het winter is.

Kan ik niet kiezen? Jawel, zeker wel! Ik weet precies wat ik wil en wanneer, alleen is dat niet altijd hetzelfde. Dat maakt mij een heel gelukkig mens. Elke situatie past wel bij een facet van mij en dat helpt mij enorm in mijn werk. Ik kom bij allerlei bedrijven en praat met de meest uiteenlopende mensen. Ik bouw met iedereen een prettige relatie op, omdat ik ook in mijn communicatie dat vier seizoenen-, of misschien beter gezegd een vier kleuren-mens ben. Door mijn werk- en levenservaring word ik serieus genomen en vertrouwen mensen mij. Dat vind ik heel belangrijk. Ik heb oprechte interesse in de bedrijven waar ik kom en de mensen die er werken. Dat wordt gewaardeerd en dáár word ik dan weer blij van. Zo blijft mijn werk elke dag weer interessant en daar doe ik het voor.’ 

Kitty Gossens, Sales consultant Adecco
‘Ik zie mezelf als een kleurrijk persoon. Niet alleen wat betreft mijn kleding, ook in mijn werk en mijn omgang met mensen. Een beetje gek, wellicht wat prettig gestoord en zeker niet doorsnee. Zo hangt er bijvoorbeeld aan mijn sleutelbos een zwart schaapje en dat typeert het bovenstaande: ik zie een zwarte schaap als ‘anders’ en dus zeker als positief.

Voor jong en oud, van schoonmaakster tot directeur, Nederlander of niet-Nederlander en mensen die hulp nodig hebben, heb ik een luisterend oor en desgevraagd advies. Altijd open en eerlijk, dát vind ik heel belangrijk. Ik ben positief ingesteld en probeer altijd het goede te zien in de mensen om mij heen. In mijn werk ga ik op zoek naar de verbinding. Een relatie opbouwen, als partner en adviseur, en werken aan die langdurige, prettige samenwerking. Daar doe ik het voor!’

Over Adecco
Adecco kijkt verder dan alleen de vacature. Met aandacht voor wat mensen beweegt, heeft Adecco kennis van de markt en jarenlange ervaring met het vinden van de juiste persoon voor elk type functie. Bij Adecco gaat het niet alleen om het vervullen van vacatures, maar vooral om de zorg dat de juiste mensen op de juiste plek terecht komen. Zo maken wij het verschil en biedt Adecco #meerdanwerk!

Neem voor vragen gerust contact op met Desirée of Kitty, want ze zijn altijd in de buurt.

Adecco Group Nederland Venray
Gouden Leeuwplein 3
5801 MN Venray

Telefoon : 088-3746350

Desiree van Helmond
desiree.van.helmond@adecco.nl
Mobiel 06-11917958

Kitty Gossens
kitty.gossens@adecco.nl
Mobiel : 06-25189142

Neem ook een kijkje bij de andere Maasvallei Leden.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.