Adecco informeert over de Wet Arbeidsmarkt in Balans

Om met ondernemers in gesprek te kunnen gaan over onze diensten, staan wij geheel tot uw dienst op 5 en 6 november tijdens de Business Beurs Boxmeer  met mobiele stands.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

De Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) treedt op 1 januari 2020 in werking en dit is al snel. Bent u klaar voor de WAB? In dit artikel vindt u de nodige informatie over de invoering van deze nieuwe wetgeving en welke gevolgen deze heeft voor uw organisatie en medewerkers. Samen bereiden we ons voor op de komst van de WAB, daar staan we voor!

Benieuwd naar wat de WAB voor uw organisatie gaat betekenen vanaf 1 januari 2020? Bereidt uw organisatie in 6 stappen voor met onze whitepaper. Hierin leggen we aan u uit wat de WAB inhoudt en behandelen we de 6 belangrijkste wijzigingen, stapsgewijs per hoofdstuk. Aan het einde van ieder hoofdstuk vindt u ons advies hoe om te gaan met iedere wijziging.

Adecco deelt haar kennis van de Wet Arbeidsmarkt in Balans graag met haar klanten en andere geïnteresseerden. Adecco organiseert kennissessies op de volgende data. De locatie van de sessie zal worden gekozen op basis van goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer, voldoende parkeergelegenheid en op basis van het aantal deelnemers. U kunt zich aanmelden door het formulier in te vullen. Uiterlijk 1 week voor aanvang ontvangt u de officiële bevestiging van de kennissessie.

Business Beurs Boxmeer

Om met ondernemers in gesprek te kunnen gaan over onze diensten, staan wij geheel tot uw dienst op 5 en 6 november tijdens de Business Beurs Boxmeer  met mobiele stands. Ons 3 koppige team rolt naar u toe om de exposanten en bezoekers te voorzien van koffie, thee, fris, dranken en hapjes. Dus spreek ons voor al uw vragen, gerust aan tijdens de beurs.

Over Adecco
Adecco kijkt verder dan alleen de vacature. Met aandacht voor wat mensen beweegt, heeft Adecco kennis van de markt en jarenlange ervaring met het vinden van de juiste persoon voor elk type functie. Bij Adecco gaat het niet alleen om het vervullen van vacatures, maar vooral om de zorg dat de juiste mensen op de juiste plek terecht komen. Zo maken wij het verschil en biedt Adecco #meerdanwerk!

Neem voor vragen gerust contact op met Desirée of Kitty, want ze zijn altijd in de buurt.

Adecco Group Nederland Venray
Gouden Leeuwplein 3
5801 MN Venray

Telefoon : 088-3746350

Desiree van Helmond
desiree.van.helmond@adecco.nl
Mobiel 06-11917958

Kitty Gossens
kitty.gossens@adecco.nl
Mobiel : 06-25189142

Neem ook een kijkje bij de andere Maasvallei Leden.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*