Adecco analytics komt met verrassende inzichten over de regionale arbeidsmarkt

Persoonlijk contact staat hoog in het vaandel bij Adecco Venray.

adecco-venray-beschikt-over-relevante-big-data-om-de-regionale-arbeidsmarkt-te-bedienenBOXMEER Lion Center – BOXMEER Lion Center – Zo’n 25 jaar geleden putte de medewerkers van Adecco alle informatie nog uit kaartenbakken, waar de uitzendkrachten en opdrachtgevers netjes op alfabetische volgorde terug te vinden waren. Vandaag de dag gaat alle informatie online en beschikt Adecco over relevante Big Data om de regionale arbeidsmarkt te bedienen.

In Adecco Analytics wordt eigen data ontsloten en gecombineerd met arbeidsmarktdata uit diverse externe bronnen, waarmee Adecco tot verrassende inzichten komt over de markt. Werkgevers ontvangen hierdoor een nog specifieker advies op maat en werkzoekenden worden nog beter voorbereid op de banen van de toekomst. www.adecco.nl/analytics

Alles gaat dan wel online tegenwoordig, maar persoonlijk contact met werkgevers en werknemers blijft het allerbelangrijkste, want bij Adecco schuiven ze geen cv’s door.  Kandidaten die hun cv mailen naar Adecco worden uitgenodigd op kantoor voor een persoonlijke kennismaking. Omwille van de huidige arbeidskrapte op de markt, wordt er alles aan gedaan om de juiste meet en match te genereren tussen werknemer en werkgever. Vanuit Adecco Venray wordt zo’n 85% van de bedrijven uit de regio regelmatig bezocht of even telefonisch benaderd om de contacten warm en up to date te houden.

adecco-venray-beschikt-over-relevante-big-data-om-de-regionale-arbeidsmarkt-te-bedienen

Dorinda, Desiree en Kitty zijn regelmatig te vinden op netwerkbijeenkomsten om kennis- informatie en expertise te delen. Vanmorgen waren de dames op bezoek bij Maasvallei.Net in het Lion Center Boxmeer om te vertellen over het gemak van Big Data voor de arbeidsmarkt. Lees hier eerdere artikelen over Adecco Venray.

Adecco Group Nederland is de grootste full service HR partner ter wereld. Het bedrijf is 24 uur per dag en zeven dagen in de week bereikbaar via internet. En Adecco heeft ook overal in Nederland vestigingen. Een daarvan is gevestigd in Venray met een buitendienst team bestaande uit Desiree van Helmond, Dorinda Hoyer en Kitty Gossens. Desiree van Helmond verzorgt samen met Kitty Gossens de plaatsen in de regio’s Bergen, Boxmeer, Sint Anthonis en Venray, terwijl Dorinda Hoyer de gebieden Cuijk, Gennep, Grave, Groesbeek, Mill en Sint Hubert en Mook en Middelaar  voor haar rekening neemt.

Wil je weten wat Adecco Analytics voor jouw bedrijf kan betekenen, neem contact met Désirée, Dorinda of Kitty op.

Adecco Group Nederland Venray
Gouden Leeuwplein 3
5801 MN Venray

Telefoon : 0800-2808080

Desiree van Helmond
desiree.van.helmond@adecco.nl
Mobiel 06-11917958

Kitty Gossens
kitty.gossens@adecco.nl
Mobiel : 06-25189142

Dorinda Hoyer
dorinda.hoyer@adecco.nl
Mobiel 06-52367236

Website : www.adecco.nl

Print Friendly, PDF & Email