Acht jaar Maasvallei Netwerk

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

acht jaarMAASVALLEI – Acht jaar Maasvallei Netwerk – Deze week bestaat Maasvallei Netwerk alweer acht jaar. Het begon allemaal in de maand mei 2010 met een Open Coffee club van ondernemers uit de regio. Er was elke week een wisselende bijeenkomst in Boxmeer, Cuijk, Gennep of Mill.

Noordelijke Maasvallei

De dienst doende streekmanager van de Noordelijke Maasvallei destijds, diende een verzoek in om ook de gemeentes Bergen, Grave, Mook en Sint Anthonis te betrekken bij de Open Coffees. De doelstelling van de streekmanager was om in elke gemeente van de Noordelijke Maasvallei een periodieke koffiebijeenkomst te houden waar bestuurders en ondernemers elkaar laagdrempelig en regelmatig konden ontmoeten.

Acht jaar Maasvallei Netwerk
Archieffoto 2013 links Burgemeester Karel van Soest van Boxmeer – rechts Maasvallei organisator Michel Hovenkamp

Netwerkbeurs Boxmeer

Gaandeweg werd duidelijk dat de ondernemers voor het bezoeken van de bijeenkomsten, drie specifieke doelstellingen hadden. Naamsbekendheid opbouwen, promotie voor producten genereren en samenwerkingen zoeken. Tijdens de eerste Business Beurs in Boxmeer, kwamen alle Open Coffee ondernemers uit de Noordelijke Maasvallei bij mekaar om laagdrempelig met elkaar te netwerken. Voor een eerste keer, was dit een hele succesvolle netwerkbeurs in Boxmeer. Na het uitproberen van verschillende beursconcepten de afgelopen acht jaar, is de beurs nu uitgegroeid tot een volwassen B2B aangelegenheid. De Maasvallei Business Beurs Boxmeer.

 

Maasvallei.Net

Regionale netwerkbijeenkomsten en beurzen zijn bij uitstek de gelegenheid om mensen te kunnen spreken, ontmoeten en contacten te onderhouden. De vraag naar een online platform om kennis en informatie uit te wisselen werd steeds groter.  De website Maasvallei.Net was direct een succesvolle voltreffer omdat de bedrijven hun persberichten, nieuwsitems en blogs direct onder de aandacht konden brengen aan het ondernemende publiek in de regio.

Maasvallei bedrijven

Tot op de dag van vandaag maken organisaties nog graag gebruik van de Maasvallei.Net website en het netwerk van bedrijven groeit en bloeit gestaag door.

Bedrijven die ook nieuws willen publiceren in de regio kunnen zich via deze link aanmelden.

Neem voor vragen gerust contact met ons op.

Maasvallei Netwerk

LION CENTER – Industrieterrein Saxe Gotha
Lionstraat 8
5831 AK BOXMEER

Telefoonnummer : 024-2100200
Mobiel : 06-26494980

E-mail : maasvallei@maasvallei.net
Website : www.maasvallei.net

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.