ABAB Accountants & Adviseurs op Maasvallei Expo: Hoe alert bent u?

VENRAY – ABAB Accountants & Adviseurs wil graag werken aan naamsbekendheid in de Maasvallei. ABAB heeft twee vestigingen in de regio (Venlo en Boxmeer). “Wij willen de ondernemers in de regio graag ondersteunen in de ontwikkeling van hun bedrijf”, aldus ABAB.
“Via onze relatiemanagers/klantadviseurs willen we regelmatig met hen sparren over de ontwikkeling van hun onderneming en hen vanuit onze brede dienstverlening ondersteunen bij de keuzes die zij als ondernemer moeten maken. Door deel te nemen aan de Maasvallei Expo willen we ons op de kaart zetten in de regio. Daarnaast willen we nieuwe contacten opdoen voor de uitbreiding van ons netwerk en onze cliëntenportefeuille”, vertelt de ABAB-standbemanning van Maasvallei Expo.
Van groot tot klein
Ondernemers zijn de doelgroep van ABAB Accountants & Adviseurs, van groot tot klein, die ontzorgd willen worden op financieel en fiscaal gebied en die op zoek zijn naar een pro-actieve adviseur die het verwerken van de cijfers als vertrekpunt ziet om hen te adviseren over fiscale voordelen en andere diensten.” ABAB: “Dit willen we graag laten zien aan de bezoekers.”
Persoonlijk advies
“We willen graag persoonlijk kennismaken met ondernemers om hen te laten zien wie we zijn en wat we voor hen kunnen betekenen. Graag maken we na de beurs in een persoonlijk gesprek nader kennis. Daarom zouden bezoekers onze stand moeten bezoeken We willen onze bezoekers graag laten kennismaken met ABAB en hen desgewenst adviseren over bedrijfsvoering, financiën, personeel en andere zaken.”
ABAB-luchtballon
Het thema van onze stand is ‘Hoe alert bent u?’. Alerte bezoekers maken door deelname aan een spel kans op een vaart in de ABAB-luchtballon.
ABAB Venlo
(077) 3217777
ABAB Boxmeer, (0485) 572120.
Meer informatie over ABAB op www.abab.nl
Print Friendly, PDF & Email