AAJ Advies uit Ottersum helpt gecertificeerde bedrijven met ISO2Handle cloud oplossingen

Klanten willen steeds vaker en meer in de cloud werken, zegt veiligheidsdeskundige Hay Janssen

aaj-advies-ottersum-grogterberg-19-6595-bn-hay-en-jeroen-janssen-foto1-maasvallei-netwerk

aaj advies ottersummanagementsysteem ISO2HandleOTTERSUM – AAJ Advies uit Ottersum helpt gecertificeerde bedrijven om tijd, geld en ergernis te besparen met een nieuw online managementsysteem ISO2Handle voor in de cloud. Dit nieuwe management systeem werkt heel eenvoudig op computers, notebooks, tablet’s en de mobiele telefoon. AAJ Advies levert hiervoor vrijblijvend advies, maatwerk en begeleiding. 

Het ISO2Handle voorkomt onnodig papierwerk, dubbele data, extra inspanningen en een hoop ergernis. Hierdoor is dit handige managementsysteem een stuk duurzamer en efficiënter dan conventionele oplossingen. Het voordeel van deze nieuwe cloud oplossing  is dat men overal snel inzicht heeft en op locatie gegevens kan invullen, vervolmaken of wijzigen. Bekijk de speciaal ontwikkelde demonstratievideo voor een herkenbare beeldvorming.

Managementsystemen voor arbeidsomstandigheden worden steeds volwassener. De ISO 45001 is de opvolger van OHSAS 18001 en de nieuwe VCA 2017/6.0 is net gepubliceerd. ISO 9001,14001 en 45001 zijn gebaseerd op de nieuwe High Level Structure en hierdoor zijn deze normen makkelijker te combineren met elkaar.  De VCA en VCU checklist kunnen hier makkelijk worden ingepast.

Om het managementsysteem op elke bedrijfssituatie te kunnen afstemmen voor de dagelijkse praktijk, voert AAJ Advies altijd een inventarisatie uit om te onderzoeken welke stappen er allemaal nodig zijn bij de inrichting van het systeem. Aan de hand van “bestaande” sjablonen wordt het handboek samengesteld, kunnen de documenten ingevuld worden en de registraties opgezet.

Eenmaal in de praktijk kunnen voorbeeld sjablonen, procedures, documenten en formulieren worden ingezet om het overstappen naar de cloud, eenvoudiger en efficiënter te maken.

“Klanten willen steeds vaker en meer in de cloud werken vanwege de voordelen, zegt veiligheidsdeskundige Hay Janssen. Denk aan locatie onafhankelijk werken, altijd een veilige back-up, makkelijk op te schalen, continuïteit, voordelige hardware en koppelingen tussen diverse devices.”

AAJ Advies

aaj advies ottersummanagementsysteem ISO2HandleDe heer Hay Janssen
De heer Jeroen Janssen
Grogterberg 19
6595 BN  OTTERSUM
Telefoon : 0485-540284

E-mail :    info@aaj.nl
Website : www.AAJadvies.nl

Lees hier eerdere publicaties van AAJ Advies op de Maasvallei website.

Print Friendly, PDF & Email