AAJ Advies uit Ottersum is op zoek naar een creatieve DTP stagiair voor het maken van animaties

aaj-advies-ottersum-grogterberg-19-6595-bn-hay-en-jeroen-janssen-foto1-maasvallei-netwerk

aaj-advies-ottersum-grogterberg-19-6595-bn-hay-en-jeroen-janssen-foto1-maasvallei-netwerkOTTERSUM – AAJ Advies uit Ottersum is een professioneel opleidingsbedrijf op het gebied van veiligheid, gezondheid en kwaliteit ter bevordering van de duurzaamheid en efficiency voor bedrijven en organisaties. Denk aan BHV trainingen en Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E).

AAJ Advies is gevestigd in de gemeente Gennep, echter is het bedrijf in heel Nederland operationeel en van alle branches, markten en sectoren goed op de hoogte. Onder de grote klantenkring van AAJ Advies bevinden zich beursgenoteerde multinationals, grote landelijke partijen en mkb-bedrijven.

Omdat steeds meer partijen vragen om visuele hulpmiddelen, zoekt AAJ Advies een creatieve stagiair voor een hele leuke DTP stage. Het gaat om een BBL stage van vier dagen per week, waarbij de stagiair in overleg en met begeleiding van de leidinggevende animatiefilmpjes gaat maken, die toegepast gaan worden als instructievideo’s op het gebied van veiligheid.

AAJ Advies is een erkend leerbedrijf voor een medewerker DTP (25198) door het S-BB.

Geïnteresseerden in deze mooie stageplek kunnen contact opnemen met de heer Hay Janssen.

AAJ Adviesaaj-advies-hay-janssen-jeroen-janssen-ottersum-grogterberg-19-6595-bedrijfs-logo-maasvallei-netwerk
De heer Hay Janssen
Grogterberg 19
6595 BN OTTERSUM

Telefoon : 0485-540284

E-mail :    Info@aaj.nl
Website : www.AAJadvies.nl

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email