32 nieuwbouw appartementen Petruskwartier te Berlicum

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

SINT AGATHA – Het Bouwkundig ingenieursbedrijf Lamers en Visser uit Sint Agatha heeft bouwkundig advies gegeven en de BIM tekeningen gemaakt ten behoeve van de nieuwbouw van een appartementengebouw met de naam Petruskwartier te Berlicum.

In opdracht van Hendriks Coppelmans Bouwgroep wordt op de voormalige locatie van het verzorgingshuis Berlerode een nieuw appartementengebouw gerealiseerd.

Het appartementengebouw met de naam Petruskwartier zal bestaan uit 32 appartementen. Ieder appartement beschikt over 2 slaapkamers een badkamer en een royale keuken met woonkamer. Het appartementengebouw krijgt een toren, die verwijst naar de kerktoren van de Sint-Petruskerk die in 2016 is gesloopt.

Lamers en Visser uit Sint Agatha mocht hierbij bouwkundig advies geven en de bouwkundige BIM modellen maken. De constructie is door Goudstikker – de Vries B.V. gedaan en de W-installatie door GPR projectinstallaties.

Lamers en Visser adviseert bij huisvestingsvraagstukken en ontwerpen en de meest uiteenlopende gebouwen op het gebied van constructie, bouwkunde, BIM-trajecten en management. Vanuit het kantoor in Sint Agatha worden wereldwijd projecten gemodelleerd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neem voor meer informatie over dit project contact op met Lamers en Visser.

Lamers & Visser Bouwmanagement & Bouwtechnieken BVlamers-en-visser-uit-sint-agatha-levert-duurzaam-bouwmanagement-en-bouwtechniek

De heer Ton Lamers en de heer Bas Visser
Kerkenhuisweg 20
5435 PA Sint Agatha

Telefoon : 0485-321144

E-mail :    info@lamersenvisser.nl
Website : www.lamersenvisser.nl

Lees hier eerdere artikelen van Lamers en Visser op de Maasvallei site.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.