1Voice Nijmegen apetrots op uitbreiding dienstverlening bij vertrouwde grote klant in de regio

NIJMEGEN – Het team van telecombedrijf 1Voice uit Nijmegen is apetrots over een nieuwe opdracht van een gerenommeerd advocatenkantoor uit de regio, waar meer dan honderd mensen werken. Het gaat om de uitbreiding van de huidige dienstverlening, waardoor 1Voice totaalleverancier is geworden.

Het advocatenkantoor is al een aantal jaren klant vanwege onze dienstverlening op het gebied van mobiele telecommunicatie. Zaken zoals service, een goede prijs kwaliteitsverhouding, bereik, informatie en toegevoegde waarde leveren, zijn voor ons de waarde dragers waardoor we mee kunnen groeien met onze klanten.

Na ruim tien jaar was het advocatenkantoor toe aan een nieuwe telefooncentrale voorzien van alle eigentijdse functionaliteiten die men van de moderne cloud platformen mag verwachten. En dáár kwamen wij in beeld. Er bestaan namelijk zoveel verschillende soorten van cloud platformen en aanbieders, die je absoluut niet met elkaar kunt vergelijken. En op basis van de wensen, eisen en verwachtingen van het advocatenkantoor, hebben wij een oplossing aangeboden die daar naadloos op aansluit en aan alle facetten ruim voldoet.

Op korte termijn gaan we beginnen met de voorbereidingen, migratie en implementatie van de telefonie aldaar en zodra het project operationeel is afgerond, laten we ook graag onze klant aan het woord over deze bijzondere uitbreiding van de dienstverlening.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en acties op telecom gebied?
Volg 1Voice via LinkedIn om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws in de telecommarkt.

1 Voice BV1-voice-bv-nijmegen-paul-dubbers-maasvallei-netwerk (1)

Kerkenbos 1224
6546 BE  NIJMEGEN

Telefoon : 024-7601400

E-mail :       info@1voice.nl
Website :    www.1voice.nl
LinkedIn :   www.linkedin.com/company/1voice-bv
Facebook : www.facebook.com/1voice.nl

Print Friendly, PDF & Email