Nieuwbouw van 125 woningen De Maricken fase IV te Wilnis

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

SINT AGATHA – Het Bouwkundig ingenieursbedrijf Lamers en Visser uit Sint Agatha heeft constructief advies gegeven en de BIM tekeningen gemaakt ten behoeve van de nieuwbouw van 125 woningen De Maricken fase IV te Wilnis.

Op 27 januari 2020 is de eerste paal geslagen voor de Maricken fase IV, dit was de feestelijke start voor de bouw van 104 koopwoningen en 21 huurwoningen.

Voor dit project is Lamers en Visser de adviseur op het gebied van de EPC, MPG, bouwbesluitberekeningen en constructieve engineering. Het casco van de woningen is opgezet door middel van in het werk gestorte betonwanden en breedplaatvloeren. De stabiliteit wordt verzorgd door de momentvaste verbindingen tussen de wanden en de vloeren.

Het project is onderdeel van 500 nieuw te bouwen woningen precies gelegen tegen Mijdrecht, Vinkeveen en Wilnis.

Lamers en Visser adviseert bij huisvestingsvraagstukken en ontwerpen en de meest uiteenlopende gebouwen op het gebied van constructie, bouwkunde, BIM-trajecten en management. Vanuit het kantoor in Sint Agatha worden wereldwijd projecten gemodelleerd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neem voor meer informatie over dit project contact op met Lamers en Visser.

Lamers & Visser Bouwmanagement & Bouwtechnieken BVlamers-en-visser-uit-sint-agatha-levert-duurzaam-bouwmanagement-en-bouwtechniek

De heer Ton Lamers en de heer Bas Visser
Kerkenhuisweg 20
5435 PA Sint Agatha

Telefoon : 0485-321144

E-mail :    info@lamersenvisser.nl
Website : www.lamersenvisser.nl

Lees hier eerdere artikelen van Lamers en Visser op de Maasvallei site.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.