100ste editie Beroepenfeest LVC en Maasduinen pakt goed uit

De kinderen werden met muziek, gejuich en luid applaus ontvangen door de beroepsbeoefenaars.  

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

200ste editie BeroepenfeestCUIJK – 100ste editie Beroepenfeest Land van Cuijk en Maasduinen – Honderden beroepsbeoefenaars uit het Land van Cuijk en Maasduinen kwamen vanmiddag bijeen in het Inspyrium, om honderden VMBO kinderen kennis te laten maken met hun beroep, branche of sector.

“Het is alweer de 100ste On Stage Beroepenfeest editie en alle bedrijven en ondernemers die zich hebben opgegeven vandaag zijn aanwezig.” zegt projectmanager Sandra Reuvers trots.

200ste editie Beroepenfeest
Op de foto links staat On Stage bedenkster Corine en rechts project coördinator Land van Cuijk, Sandra Reuvers.

De kinderen werden met muziek, gejuich en luid applaus ontvangen door de beroepsbeoefenaars.

Lees hier meer informatie over de toekomstvisie van On Stage met ervaringen van regionale ondernemers.

“De Beroepenfeesten van VMBO On Stage worden in vele regio’s in het land gerealiseerd en wij horen daarbij! Bij een feestje horen vrienden, die van ons staan op Pagina Vrienden.
VMBO On Stage is (letterlijk) een Beroepenfeest voor VMBO leerlingen en beroepsbeoefenaren. Zij gaan met elkaar in gesprek over beroep en werkdag, en maken een afspraak voor een Werkbezoek op de Doe Dag enkele weken later. On Stage is geen ‘speeddating’ maar is gericht op het opbouwen van een helpend (beroeps)netwerk. Het lukt veel leerlingen om deze relaties te onderhouden. Dit levert hen nieuwe gesprekspartners op, stageplaatsen en zelfs dienstverbanden tijdens of na de vervolgopleiding.”

Deelnemende scholen aan deze 100ste editie Beroepenfeest: Elzendaal College, Metameer en het Merlet College.

projectleider van Land van Cuijk On Stage, Sandra Reuvers.

On Stage staat dinsdag 5 en woensdag 6 november 2019 van 16:00 uur tot 21:00 uur op de Maasvallei Business Beurs Boxmeer in stand nummer 4. Wees welkom om kennis te maken met On Stage. U kunt gratis parkeren, de beurs gratis bezoeken en gratis genieten van een heerlijk kopje koffie of thee.


Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.